Graag willen we u uitnodigen voor een bijzonder benefiet event voor Stichting Mike MS Vrij op zondag 27 November 2022.

Geniet van een live-cooking experience van patron cuisinier Djailany van de Laarschot (bekend van restaurant Nastrium te Helmond), prachtige wijnen en verschillende artiesten van internationale allure. Ook zal er een veiling van verschillende, bijzondere objecten plaatsvinden. Waarover binnenkort meer!

Voor dit bijzondere, eenmalige event is een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar, dus zorg dat u niet achter het net vist.

Weet u een stoel (of tafel) te bemachtigen voor deze exclusieve viergangen diner (18:00 tot 22:00 uur)? Beide sessies hebben hetzelfde programma en menu. We heten u graag van harte welkom in een sfeervolle ambiance op het kantoor van Wesselman Accountants | Adviseurs aan de Aarle-Rixtelseweg 14 te Helmond, die speciaal voor deze gelegenheid, haar deuren opent in deze prachtige, bosrijke omgeving.

Zoals we aangaven staat de avond in het teken van Mike; hij is 34 lentes jong en lijdt al ruim vijftien jaar aan MS. Hij staat enorm positief in het leven, maar helaas gaat hij door zijn ziekte snel achteruit. De enige behandeling die de MS een halt toe kan roepen, is een stamceltransplantatie. In Nederland is dit helaas niet mogelijk, wat betekent dat hij hiervoor naar Mexico af moet reizen. Een kostbare behandeling, maar ook de enige manier om de progressieve MS te stoppen. Al het geld dat we met de organisatie van dit event ophalen, gaat naar de Stichting Mike MS Vrij. Hiermee helpt u dus direct Mike om zijn grootste droom – het stopzetten van de MS – waar te maken.

Wij, én Mike, zien u heel graag de 27e!

Bekijk hieronder een sfeer impressie of alvast een sneak preview van een van de gerechten.