Voortgang

Benodigd bedrag: 75.000,00

Reeds opgehaald dankzij 710 donateurs: 75.000,00

Resterend:

Deze statistieken worden dagelijks bijgewerkt!

Doelstelling

De stichting heeft ten doel het financieel ondersteunen van een multiple sclerose (MS) patiënt die de medische behandeling Hematopoietische Stamceltransplantatie (HSCT) wil ondergaan. Deze behandeling kan het ziekteverloop van MS substantieel verbeteren. 

De benodigde (financiële) middelen wil de stichting bereiken door middel van crowdfunding, donatie, acties, genereren van fondsen en het verrichten van al hetgeen dat daarmee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Om zoveel mogelijk publiciteit en aandacht te krijgen voor de doelstelling van de stichting maken we gebruik van social media en is de website mikemsvrij.nl gerealiseerd waarmee we proberen zoveel mogelijk naamsbekendheid te krijgen en mensen en organisaties te motiveren om dit project te steunen.

De stichting heeft niet ten doel het maken van winst en de leden van het bestuur van de stichting genieten geen beloning voor hun werkzaamheden.

Mike Sleegers is de MS patiënt die geholpen wordt door de stichting. Mocht er na medische behandeling van Mike financiële middelen over zijn zullen die gedoneerd worden aan een andere MS patiënt die dezelfde behandeling wil ondergaan of aan en MS- gerelateerde Stichting.

Het bestuur

mw. H.H.A Sleegers - van Hezik

Voorzitter

mw. F.H.P.M. Maas

Secretaris

dhr. D. van de Laar

Penningmeester

Contact

Heb je vragen, of wil je op een andere manier bijdragen aan onze doelstelling dan kun je (bij voorkeur) e-mail sturen naar info@mikemsvrij.nl. Ook mag je telefonisch contact opnemen via 085-8885806 en dan zorgen we er voor dat de juiste persoon er bij je op terug komt.

De stichting staat ingeschreven bij de KVK onder het nummer 86905805.
De stichting heeft een IBAN bij ING (BIC:INGBNL2A) nummer: NL39INGB0709357893 ten name van Stichting MikeMSvrij