vandaag 1 jaar geleden

Lieve volgers,

8 januari 2023 vandaag precies 1 jaar geleden vertrok ons vliegtuig naar Mexico.mexic

Wat gaat de tijd toch snel.. Het staat nog als de dag van gisteren op mijn netvlies, Afscheid nemen op Schiphol van al die lieve mensen die “speciaal” voor mij naar Amsterdam waren gekomen.

Alle lieve woorden van iedereen op onderstaand facebook bericht. Wat deed me dat goed in die tijd en zo vertrok ik ook met een gerust hart.. Al die betrokkenheid deed me goed en doet me nog steeds heel goed.🧡🧡

We zijn nu 1 jaar verder en hoe gaat het eigenlijk met me..

Ik kan wel zeggen dat afgelopen jaar een rollercoaster is geweest die op dit moment nog steeds niet voorbij is. De ene dag gaat het stukken beter dan de andere dag. Goede dagen wisselen zich af met hele slechte dagen. Maar dit wisten we vooraf al dat deze rollercoaster er zou zijn.

Op dit moment heb ik iedere dinsdag en vrijdag fysiotherapie om mijn kracht in de benen op te bouwen en de aansturing richting met name mijn benen te prikkelen. Hierin zijn tot op heden kleine verbeteringen zichtbaar🙏, maar vooraf had ik het allemaal sneller verwacht (gehoopt)

Ik ben nog niet aan het werk maar probeer wel iedere donderdag naar Wesselman toe te gaan voor een kop koffie en dat praatje met collega’s. Ook heb ik afgelopen jaar ook mogen genieten van de vele leuke activiteiten met de collega’s. Efteling – BBQ – Escape room – kerstviering enz..

Ik ben trots op Wesselman dat ik de tijd kan/mag nemen voor mijn herstel.

Langzaamaan is mijn energie niveau weer beter geworden, mensen geven aan dat ik beter praat

( ik weet niet of dat positief is 🤣), blaasproblemen zijn flink verbeterd en ik gebruik GÉÉN medicatie meer.🤞❤

Spijt van het avontuur?

Zeker spijt dat ik het achteraf niet eerder heb laten doen, maar dat is achteraf. We moeten vooruit kijken en ben blij dat mijn omgeving me deze kans hebben gegeven. Ben daarom iedereen tot op de dag van vandaag enorm dankbaar.✨🙏❤

Ook alle interesses persoonlijk of onder de berichten op Facebook vind ik heel erg fijn en helpen me om extra gemotiveerd te zijn.. De koffie staat ook altijd klaar voor iedereen.

De positieve Mike is nooit weggeweest en dat zal ook niet gebeuren. We gaan er dit jaar weer flink tegenaan en hoop toch nog stiekem op nog meer verbeteringen.

Ik hou van jullie!

Liefs Mike

0 reacties

Plaats een reactie

Interesse?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2022 © Copyright - Stichting MikeMSvrij