de afgelopen dagen..

Donderdag dat was het dagje ziekenhuis voor het plaatsen van de PICC lane. Het was een heftige dag en voelde me vrij beroerd bij terugkomst op de kamer. Bij terugkomst in het appartement even wat gegeten en een opkikkertje erin en even lekker rusten op bed.. daarna ging alles weer stukken beter. Nu nog een beetje last van me sleutelbeen maar dat komt ook wel weer goed.. morgen de langste dag van alle dagen. Om 6.00 uur komen ze al bloed prikken op de kamer.en daarna stamcellen oogsten en een chemokuur.. 🍀🇲🇽❤

Vrijdag een lange dag gehad. Om 6.00 uur in de morgen werd er bloed afgenomen in de kamer.. daarna was het wachten of we in groep 1 of 2 zaten voor het oogsten van de stamcellen. Uiteindelijk zat ik samen met Rob in groepje 2 en mochten we pas om half 12 naar de kliniek voor het oogsten van de stamcellen. Na het oogsten werden we terug gebracht naar de kliniek in afwachting van het aantal afgenomen stamcellen. Deze moesten voldoende zijn voordat we aan de 3e chemo konden beginnen. Wat blijkt 1600 miljoen stamcellen zijn er geoogst.. ruim voldoende. Nu zitten we aan de 3e chemo die nog tot 22.00 uur zal duren.. daarna terug en bedje slapen… morgen staat de laatste chemo op de planning.

zaterdag zitten we nog 1 keer aan de chemo van 9.00 tot 14.00 uur en zitten de chemokuren erop. Het einde komt in zicht.. morgen krijgen we de geoogste stamcellen weer terug.. en kan de herstel periode beginnen..

4 reacties
 1. Ragna van Kesteren
  Ragna van Kesteren zegt:

  Mike, wat doe je het goed! Vasthouden zo. Wat mooi om deze voortgang zo te kunnen lezen. Hopelijk volgt er nog meer positief nieuws.

 2. SANDRA
  SANDRA zegt:

  Mike wat ben je een vechter. Wat fijn dat het einde in zicht is.
  Veel succes vandaag e🥲
  Dat de teruggeplaatste stamcellen snel mogen zorgen voor een spoedig herstel!🍀🍀🍀🍀

 3. Esme
  Esme zegt:

  Yesssss Mike, wat fijn dat dit nu achter je ligt en dat morgen de stamcellen teruggeplaatst gaan worden. Daar doe je het allemaal voor. Je bent een kanjer. Hou vol. Morgen D-day🤞🍀

Plaats een reactie

Interesse?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2022 © Copyright - Stichting MikeMSvrij