Vertrek en dag 1 in Mexico

Zondag 8 januari 2022 was het moment dan daar. De wekker stond op 07.30 uur omdat ik om 08.30 uur thuis werd opgehaald door mijn moeder.
Nog even een kop thee / koffie en toen om 9.30 uur vertrek richting Schiphol met de familie en een aantal vrienden.

11.00 uur eenmaal aangekomen op Schiphol waren het niet alleen de familie en vrienden die me uit kwamen zwaaien maar stonden er ineens 3 collega’s bij de incheck balie.
Wat was dit een leuke verassing. Uiteindelijk hebben we met elkaar nog lekker een op koffie of thee gedronken en toen was het tijd om richting de douane te gaan.

Daarna met de assistentie van Schiphol veilig tot aan het vliegtuig gebracht. Daarna zijn we om 15.15 uur de lucht in gegaan. Wat hadden we een goede vlucht en wat werd ik goed verzorgd door de bemanning van KLM. Om 19.45 uur Mexicaanse tijd zijn we veilig geland. Nog een leuke kaart en bedankje ontvangen van de KLM crew met heel veel succes wensen. Bedankt voor de goede zorgen. Na het afhalen van de bagage werden we opgehaald van het vliegveld om vervolgens naar Puebla te rijden. een rit van 2 uurtjes. Rond 23.00 uur aangekomen in de kliniek zijn we naar de kamer gegaan, hier werd een COVID test afgenomen en daarna hebben we alle spullen laten staan en zijn we lekker gaan slapen.

Hierna begon dag 1 voor mij om 06.00 uur. Toch een beetje last gehad van het tijdsverschil. Ik ben toen maar mijn koffer uit gaan pakken terwijl papa nog even verder sliep.
Om 7.30 uur stonden er 2 zusters voor de deur voor het afnemen van bloed, maar liefst 9 buisjes!!. Hierna kregen we het verlossende woord dat de COVID test negatief was.
Daarna lekker ontbijt en op naar het dakterras om kennis te maken met alle andere. Hier lekker middag gezeten en genoten van het zonnetje.

Zojuist om 14.30 nog een X-ray foto van de longen moeten laten maken voor de afspraak later vanavond bij de cardioloog.
Nu nog even wat kleine test en een zoom meeting en dan zit dag 1 erop.

Morgen zal voor mij de behandeling starten met de 1e chemotherapie.

10 reacties
 1. Marjo
  Marjo zegt:

  Mike heel veel sterkte met alles de komende tijd en hopend op een goed en snel herstel succes ga je goed en hou je taai je kunt het🙏🙏😘😘 groetjes Marjo van Hezik

 2. Dagmar
  Dagmar zegt:

  Wat leuk dat we je zo kunnen blijven volgen en met je mee kunnen leven. Toytoytoy voor de periode van de chemotherapie 👊🏻. Hopelijk word je er niet al te ziek van.

 3. Dianne
  Dianne zegt:

  Wat fijn dat we kunnen lezen wat je mee maakt, moet er toch veel aan denken. Leef met je mee en wens je heeeel veel succes Mike!

 4. Mariëlle
  Mariëlle zegt:

  Hoi Mike,
  Goed om te lezen dat de reis goed is gegaan.
  Sterkte met de eerste chemo, denk aan jou :-)

 5. Martijn
  Martijn zegt:

  Fijn te lezen dat alles goed is verlopen en je nu echt de behandeling in kan gaan. Blijf de updates hier zeker volgen!

 6. Nina
  Nina zegt:

  Wat fijn dat je een goede reis hebt gehad Mike! :-) Spannend de eerste chemo, máár you can do this!
  Heel veel sterkte de komende tijd! Liefs!

 7. esme
  esme zegt:

  Bedankt voor de update Mike. Fijn dat de reis goed is gegaan en dat de behandeling nu echt mag starten! Sterkte met de eerste chemo en hou je taai :-)

Plaats een reactie

Interesse?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2022 © Copyright - Stichting MikeMSvrij